Град Скопје

Градот Скопје е домаќин на Регионалната конференција во рамки на меѓународниот проект „Одржлива урбана мобилност кај градовите од Југоисточна Европа“ ...
сите 10 | | | веќе видена

Градот Скопје и ЕВН Македонија Ве покануваат на промоцијата на новите полначи за електрични возила што е закажана за утре (20.12.2017 година, среда) во 11 ...
сите 44 | | | веќе видена

Градот Скопје во текот на изминатиов месец интензивно работи на изнаоѓање системско решение за превенција и спречување на инциденти што се поврзани со напади ...
сите 20 | | | веќе видена

Да се набават електрични автобуси и да се реорганизира јавниот превоз, да се воведе тарифа за луксуз при регистрација на второ возило, да се забрани употребата ...
сите 107 | | | веќе видена

Градот Скопје во текот на изминатиов месец интензивно работи на изнаоѓање системско решение за превенција и спречување на инциденти што се поврзани со напади ...
сите 133 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска го посети Првиот семеен центар на Град Скопје кој што функционира во рамките на проектот „Советувалишта за превенција од ...
сите 8 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска (15.12.2017 година, петок) во 13 часот ќе даде изјава за медиумите во Првиот семеен центар на Град Скопје што се ...
сите 16 | | | веќе видена

Градот Скопје Ве поканува на п резентацијата на извештајот на работната група за следење на состојбата во работата на стационарот за хуман третман на уличните ...
сите 15 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, денескa во хотелот Континентал учествуваше на Форум за јавни политики: Интегриран пристап за заштита на квалитетот на воздухот: ...
сите 79 | | | веќе видена

next