Град Скопје

Градоначалникот Петре Шилегов денеска ја отвори постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“ во целосно реновираната прва партизанска оружарница во ...
сите 14 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, утре (4 јануари 2018 година, четврток) во 11 часот ќе ја отвори постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“, во ...
сите 29 | | | веќе видена

Измената на Одлуката за организирање и дефинирање на условите за доставување стока на подрачјето на Скопје која ќе почне да се применува од почетокот на 2018 ...
сите 8 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, министерот за здравство, Венко Филипче и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска во ЈЗУ „Универзитетска ...
сите 74 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска го најави воведувањето нов софтвер кој ќе овозможи даночните обврзници да добиваат навремени информации за статусот на ...
сите 6 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска го посети Пунктот и Прифатилиштето за бездомни лица во Момин Поток и во пресрет на новогодишните празници им подели ...
сите 12 | | | веќе видена

По налог на Град Скопје екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве поставија заштитни столпчиња на тротоарот на улицата Свети Кирил и Методиј, пред објектот на ...
сите 7 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска ги презентираше најзначајните проекти на коишто ќе работи Градот Скопје во 2018 година, а се предвидени во Буџетот на ...
сите 28 | | | веќе видена

Денеска (28 декември 2017 година, четврток), во 1 3:30 часот , градоначалникот Петре Шилегов ќе одржи прес-конференција за активностите на Градот Скопје во ...
сите 2 | | | веќе видена

Денеска Советот на Град Скопје одржа комеморативна седница за Ирена Станкоска, член на актуелниот Совет на Град Скопје. На седницата присуствуваа и членови на ...
сите 23 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска (27.12.2017 година, среда) во 13 часот во новиот центар за логистика на Црвениот крст во Момин Поток (Качанички пат) ќе ...
сите 36 | | | веќе видена

Новогодишниот базар, кој e во организација на Град Скопје и Конгресен центар Александар Македонски, поставен на Плоштад Македонија, со својата понуда им ...
сите 97 | | | веќе видена

next