Град Скопје

Градот Скопје ги демантира наводите објавени во одредени медиуми дека јавната набавка „Анкети за истражување на јавно мислење“ објавена вчера (07.02.2018 ...
сите 15 | | | веќе видена

Во рамки на многубројните активности за промоција и поддршка на користењето на велосипедот како алтернативно превозно средство, Градот Скопје дава поддршка и ...
сите 32 | | | веќе видена

За да се намали опасноста од излевање на реката Вардар при поголеми врнежи од дожд, екипите на Град Скопје денеска, во центарот на градот, почнаа акција за ...
сите 70 | | | веќе видена

За остварување на јавните потреби во областа на спортот, Град Скопје распиша Јавен повик за финансирање програми и проекти во областа на спортот од интерес за ...
сите 14 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска се обрати на меѓународната конференција „Развој на урбаната мобилност за одржлив град и град во кој квалитетно се живее“ ...
сите 24 | | | веќе видена

Денеска /07.02.2018 година, среда/ во 13:45 часот на кејот на реката Вардар, во близина на објектот на МЕПСО, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов ќе ...
сите 88 | | | веќе видена

Утре /03.02.2018 година, сабота/ во 12 часот во канцеларијата за состаноци на градоначалникот (бул. Илинден 82, барака 4), градоначалникот на Град Скопје, ...
сите 141 | | | веќе видена

Град Скопје ги објави добитниците на Конкурсот за финансирање манифестации, проекти и творештво на други корисници и чинители преку кои се остварува локалниот ...
сите 17 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураку и Златан Икономов, технички директор во ЈП ...
сите 46 | | | веќе видена

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, на денешната петта седница на Советот на Град Скопје, ги повлече од дневен ред предлог-одлуките со кои беше ...
сите 116 | | | веќе видена

next