Град Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија ...
сите 40 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска ја отвори постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“ во целосно реновираната прва партизанска оружарница во ...
| | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ...
сите 13 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска (12.01.2018 година, петок) во 11 часот ќе одржи прес-конференција за новинарите во салата до Кабинетот на ...
сите 48 | | | веќе видена

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од ...
сите 26 | | | веќе видена

Продолжуваат активностите на Градот Скопје за реконструкција на постојната и изградба на нова велосипедска инфраструктура во Скопје. Деновиве екипите на ЈП ...
сите 10 | | | веќе видена

Градот Скопје, како дел од краткорочните мерки за намалување на загадувањето во градот, ќе спроведе акција во која ќе измијат улиците од наталожената прашина ...
сите 113 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов заедно со заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска (10.01.2018 година, среда) во 14 ...
сите 85 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, денеска (10.01.2018 година, среда) во 13 часот ќе одржи конференција за медиумите на раскрсницата меѓу улиците Џон Кенеди и ...
сите 53 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, министерот за здравство, Венко Филипче и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска во ЈЗУ „Универзитетска ...
сите 52 | | | веќе видена

Денеска (8 јануари 2018 година, понеделник), во 13 часот, градоначалникот Петре Шилегов ќе одржи прес-конференција во салата до Кабинетот на Градоначалникот ...
сите 5 | | | веќе видена

Пред Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ денеска /06.01.2018 година, сабота/ се одржа традиционалниот народен собир по повод големиот христијански празник ...
сите 95 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска го посети Пунктот и Прифатилиштето за бездомни лица во Момин Поток и во пресрет на новогодишните празници им подели ...
сите 5 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска ги презентираше најзначајните проекти на коишто ќе работи Градот Скопје во 2018 година, а се предвидени во Буџетот на ...
сите 37 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов денеска ја отвори постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“ во целосно реновираната прва партизанска оружарница во ...
сите 14 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, утре (4 јануари 2018 година, четврток) во 11 часот ќе ја отвори постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“, во ...
сите 29 | | | веќе видена

next