Град Скопје

Врз основа на добиеното известување од Министерството за животна средина и просторно планирање на ден 06.11.2017 година, а во согласност со Заклучокот од ...
сите 277 | | | веќе видена

Денеска /07.11.2017 година, вториник/ во 11 часот, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов ќе го посети стационарот за бездомни животни „Вардариште“.
сите 49 | | | веќе видена

Денеска /06.11.2017 година, понеделник/ во 13:30 часот, пред барака број 16 во Град Скопје /бул. Илинден 82, на паркингот кон Зоолошката градина/ ќе се одржи ...
сите 39 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева и членот на Советот на Град Скопје, Билјана ...
сите 36 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, денеска /30.10.2017 година, понеделник/, одржа средба со претставниците на градскиот штаб за зимско одржување на ...
сите 5 | | | веќе видена

Годинешново 13-то издание на манифестацијата БЕЛА НОЌ, што ќе се одржи, утре /7 октомври, сабота/, ќе има квалитетна програма којашто посетителите ќе може да ...
сите 5 | | | веќе видена

Град Скопје се вклучи како партнер во европскиот проект на мрежата Креарт (CreArt - http://creart-eu.org) поддржан од програмата на Европската комисија ...
сите 2 | | | веќе видена

Годинешново 13-то издание на манифестацијата БЕЛА НОЌ, што ќе се одржи, утре /7 октомври, сабота/, ќе има квалитетна програма којашто посетителите ќе може да ...
сите 63 | | | веќе видена

Утре /02.10.2017 година, понеделник/ во 13 часот, Советот на Град Скопје ќе ја одржи својата 84-та седница. На седницата Советот на Град Скопје ќе расправа ...
сите 16 | | | веќе видена

ЈУ Детски културен центар „Карпош“-Скопје во соработка со Град Скопје со Министерството за култура на Р.Македонија и годинава по дваесетишести пат го ...
сите 15 | | | веќе видена

next