Радио Слободна Европа

- Гласањето досега се одвива мирно и без неправилности - Гласачките места беа отворени во 7 часот, а се затвораат во 19 часот - До 19 часот трае и изборниот ...
сите 220 | | | веќе видена

Капитал - Скринингот ќе помогне да видиме до каде сме По повеќегодишна блокада во евроинтеграциите, Македонија во четвртокот официјално го почна таканаречениот ...
сите 25 | | | веќе видена

Македонското здравство е добро позиционирано во најновото рангирање на една шведска невладина организација и тоа благодарение на спроведувањето на проектот ...
| | веќе видена

Мнозинството граѓани се согласува со воведувањето прогресивен данок, иако повеќето од нив сметаат дека повисоките даночни стапки за оние со поголеми приходи ќе ...
сите 2 | | | веќе видена

Проектот „Локална прегратка“ ангажира дваесет асистенти за работа со лицата со посебни потреби Дваесетина невработени образовани млади луѓе вклучени во ...
сите 11 | | | веќе видена

„Почнува скрининг процесот - Македонија од денеска пред маратон за влез во ЕУ“ – насловува Независен, а Слободен печат исто така информира дека од денеска „ ...
сите 86 | | | веќе видена

Интензивна кампања "за" на речиси сите видови на медиуми, интензивна кампања за бојкот претежно на социјалните мрежи и на интернет порталите, неодреден став на ...
сите 91 | | | веќе видена

Со поглавјето 23 кое се однесува на правосудството и фундаменталните права, Македонија денеска и официјално го почнува скрининг процесот во Брисел. Оваа прва ...
сите 77 | | | веќе видена

next