Канал8

18.12.2017 По четврти пат откако во 2014 година беше востановено како практиката, новинарите од регионалниот центар „Исток“, во рамките на Здружението на ...
сите 2 | | | веќе видена

18.12.2017 Максималната искористеност на капацитетите на четирите клона на детската градинка “Павлина Велјанова“ не овозможува да се задоволат барањата на ...
сите 5 | | | веќе видена

15.12.2017 Дел од столчињата во салата на Советот на Општина Чешиново-Облешево останаа празни откако советниците од коалицијата што ја предводи ВМРО-ДПМНЕ ја ...
сите 39 | | | веќе видена

15.12.2017 Состојбите во образованието и во новиот состав на Советот на Општина Кочани остануваат жешка тема за расправа. Главна причина за тоа се големите ...
сите 6 | | | веќе видена

15.12.2017 Ниту оваа сезона на повидок нема најави за подобрување на состојбата со откупот на оризот, посебно во поглед на откупните цени на белиот ориз и на ...
сите 2 | | | веќе видена

15.12.2017 Советот на Општија Кочани не беше во комплетен состав за да ја доврши работата на четвртата редовна седница, откако петнаесетина минути по ...
сите 40 | | | веќе видена

14.12.2017 И членовите на КПС “Москито“ од Кочани се приклучуваат кон хуманитарните активности за собирање средства за лекување на лица кои имаат потреба од ...
сите 2 | | | веќе видена

14.12.2017 Врз основа на соработката со Oпштина Крижевци од Република Хрватска што е воспоставена во делот на образованието, Локалната самоуправа на Кочани ...
сите 7 | | | веќе видена

13.12.2017 Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, во перидоотод 12 до 14 декември е во официјална посета на општините Борос и Кунгелв, во ...
сите 8 | | | веќе видена

13.12.2017 За околу 3 денари до 2020 година треба да се намали цената на услугата за собирање и одведување на отпадните води од населените места во Општина ...
сите 13 | | | веќе видена

13.12.2017 Општина Кочани ќе ги покрива дел од долговите на училиштата за да спречи блокирање на нивните банкарски сметки и да обезбеди непречено ...
сите 9 | | | веќе видена

12.12.2017 Без пари и со ограничени материјални можности работи Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот во Кочани, иако во текот на изминатата година ...
сите 7 | | | веќе видена

12.12.2017 Кочанските планинари, членови на ПСД “Осогово“, добија уште едно признание за својата добра организираност и активностите што ги реализираа во ...
сите 2 | | | веќе видена

12.12.2017 Комисиите за финансии и буџет и за комунални работи, што работат во рамки на Советот на Општина Кочани, не дадоа поддршка на одлуката на КЈП ...
сите 2 | | | веќе видена

11.12.2017 Заради унапредување на спортот и спортските објекти со кои располагаат градот и општината, локалната власт на Кочани не се откажува од планираните ...
сите 9 | | | веќе видена

11.12.2017 Практичната реализација на колекторскиот систем за отпадните води во општина Кочани ќе продолжи со поставување на главните и секундарните собирни ...
сите 36 | | | веќе видена

11.12.2017 Подобрувањето на сообраќајната инфраструктура во најзагрозените делови од населените места во општина Кочани започна со решавање на неколку улици ...
сите 5 | | | веќе видена

01.12.2017 Секој да го следи примерот на одредени луѓе кои не го забораваат манастирот и финансиски помагаат за негово реновирање и доизградување, порачуваат ...
| | веќе видена

next