Канал8

30.01.2018 Веќе две години трае неизвесноста на Ленче и Никола Цветкови од Кочани кои се уште очекуваат информации каде се наоѓа нивната ќерка, која беше ...
сите 6 | | | веќе видена

30.01.2018 Република Унгарија е заинтересирана за продолжување на контактите и унапредување на соработката со локалните заедници во Македoнија, посебно со ...
сите 14 | | | веќе видена

30.01.2018 Шведската хуманитарна организација „Hands to hands“ ќе и помогмне на Општата блница во Кочани да се модернизира, за што ќе обезбеди донација во ...
сите 5 | | | веќе видена

29.01.2018 Високите суми на долговите на Општина Виница, што новата локална власт ги наследила во текот на минатата година, се уште не се покриени. Вкупните ...
сите 5 | | | веќе видена

29.01.2017 Во рамките на Програмата за зачувување на природата, прoект на Швајцарската агенција за развој и соработка, делегација составена од ...
сите 6 | | | веќе видена

29.01.2018 Владо Андов е избран за нов претседател на Општинскиот фудбалски сојуз од Кочани на годишното изборно собрание што се одржа во саботата. Сепак, ...
| | веќе видена

26.01.2018 Извидничкиот одред “Ластовица“ од Кочани беше домаќин на карванот што е дел од кампaњата “Младите даваат идеи“, а која се реализира во неколку ...
| | веќе видена

25.01.2018 Училишната зграда во селото Полаки повторно ќе заживее со активности и младешки џагор. Членовите на извидничкиот одред “Ластовица“ од Кочани го ...
сите 2 | | | веќе видена

24.01.2018 Разгледувањето на годишниот план за вработување во КЈП “Водовод“ за 2018 година уште на самиот старт ја загреа атмосферата на седницата на Советот ...
сите 4 | | | веќе видена

23.01.2018 Екипата на “Унипаб“ е елиминирана од натамошните борби за освојување на Kупoт на Макеодонија во футсалl, откако доживеа минимален пораз од 6:5 на ...
сите 2 | | | веќе видена

23.01.2018 Спортската сала со која во изминатаите години управуваше ОУ “Св. Кирил и Методиј“ најверојатно и понатаму ќе остане во негова надлежност. Од ...
сите 3 | | | веќе видена

23.01.2018 Благој Паунов, пожарникар-спасител во Територијалната противпожарна единица, со решение на градоначалникот Илијев е именуван за вршител на ...
сите 4 | | | веќе видена

23.01.2018 Подобрена е грдата слика што подолг период беше карактеристична за дворната површина околу поранешниот хотел “Турист“, односно “Центар“ во Кочани. ...
сите 2 | | | веќе видена

22.01.2018 Граѓаните на Кочани уште еднаш да ја покажат хуманоста на дело, повикува Тоше Илијев од Кочани кој што и годинава по шести пат го организира ...
сите 97 | | | веќе видена

next