Канал8

21.02.2018 По реакциите на граѓани во врска со поплавените подрумски простории на зградите кај централното градско подрачје, за што пред неколку дена ...
сите 106 | | | веќе видена

20.02.2018 Репрезентативецот Хамза Јашари настапи на Европскиот Куп за кадети што на 10. февруари се одржа во Фолоника, Италија. Со четири победи и еден ...
сите 2 | | | веќе видена

19.02.2018 Блокирани влезови имаше попладнето фабриката “Зона Трико“ од Виница. Работниците и доверителите на тој начин се обидоа да го спречат изнесувањето ...
сите 108 | | | веќе видена

19.02.2018 До почетокот на летото треба да заврши изградбата уште на два потпорни ѕида и на 2 крака од улицата “Стамен Манов“ во Ромското маало во Кочани. ...
сите 30 | | | веќе видена

15.02.2018 Кочанската компанија “Екстра фунги“ и годинава го претстави македoнското производство на органска храна на меѓународниот саем Fruit logistica во ...
сите 4 | | | веќе видена

14.02.2018 Извозно ориентираните компании кои со завршната сметка ќе прикажат раст од претходната година ќе бидат субвенционирани од државата, најави ...
сите 5 | | | веќе видена

13.02.2018 Реконструкцијата на зградата на ЦК “Бели мугри“ влезе во овогодишната програма на Министерството за култура за изградба на нови и реконструкција, ...
сите 158 | | | веќе видена

09.02.2018 Реконструкција на кино-салата во Виница и монтажна бина за оддржување културни настани се двата проекти со кои планира да аплицира Виница на ...
сите 3 | | | веќе видена

09.02.2018 Почитувани граѓани, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Кочани, очигледно следејќи ги наредбите на нивната Централа во Скопје, денеска имаше прес ...
сите 170 | | | веќе видена

next