Канал8

29.03.2018 Општина Виница е заинтересирана за зајакнување на контактите и унапредување на соработката со локалните заедници во Република Унгарија, посебно со ...
сите 2 | | | веќе видена

27.03.2018 Mонографија која што го претставува животот на Светлана Антоновска, исклучително добра врвно изработена монографија во која што безмалку е содржан ...
сите 2 | | | веќе видена

26.03.2018 Ученикот Даниел Димитровски на одржаниот државен натпревар по информатика - информатичко размислување на Факултетот за информатички науки и ...
сите 3 | | | веќе видена

23.03.2018 Нема поголеми проблеми во изведбата на градежните работи на пречистителната станица за отпадни води кај Мојанци. Планот за изведба се почитува, а ...
сите 2 | | | веќе видена

23.03.2018 Младите фудбалери од ОУ “Раде Кратовче“ ги совладаа своите противници во рамки на државна училишна лига во футсал. На турнирот што се одржа во ...
сите 3 | | | веќе видена

23.03.2018 По двонеделна пауза, викендов продолжуваат натпреварите во Првата фудбалска лига во женска конкуренција. Ќе се игра редовното 13. коло во кое ЖФК ...
сите 5 | | | веќе видена

22.03.2018 Претстојниот натпревар на ФК Осогово“ со штипска “Брегалница“ е од голема важност, пред се заради бодовите, но и заради средбата со стариот ривал. ...
сите 2 | | | веќе видена

21.03.2018 Од февруари до септември годинава во Кочани ќе се реализира проектот “Сите заедно на училиште“ што е наменет за децата од ромската популација. На ...
сите 2 | | | веќе видена

15.03.2018 УченикотДаниел Димитровски на одржаниот натпревар по информатика - информатичко размислување на Факултетот за Информатички науки и компјутерско ...
сите 14 | | | веќе видена

16.03.2018 Развојот на туризмот со искористување на природните вредности на Осоговските Планини треба да се насочи кон подобрување на условите за планинарење ...
| | веќе видена

next