Канал8

15.03.2018 УченикотДаниел Димитровски на одржаниот натпревар по информатика - информатичко размислување на Факултетот за Информатички науки и компјутерско ...
сите 14 | | | веќе видена

16.03.2018 Развојот на туризмот со искористување на природните вредности на Осоговските Планини треба да се насочи кон подобрување на условите за планинарење ...
| | веќе видена

15.03.2018 Со преполовен состав работеше Советот на Општина Кочани на редовната осма седница на која за расправа имаше 30 точки. Уште пред усвојувањето на ...
сите 3 | | | веќе видена

14.03.2018 Не се планира битна промена на бројот на лицата што би се вработиле во КЈП “Водовод“ во наредната година. Во тек е процедурата за донесување на ...
сите 5 | | | веќе видена

14.03.2018 Први во Србија и први во Словенија. По победата во Белград учениците од кочанските основни и средни училишта учествуваа на натпреваротпороботикана ...
сите 2 | | | веќе видена

13.03.2018 Од вкупна бројка очекувани 15.000 граѓани од Кочани, Зрновци и Чешиново – Облешево што треба да поднесат годишна даночна пријава за остварени ...
сите 67 | | | веќе видена

13.03.2018 13 планинари, членови на ПСД “Осогово“ од Кочани учествуваа во втората хуманитарна акција за помош на жителите на планинскиот регион. Според ...
сите 3 | | | веќе видена

12.03.2018 Поради тоа што сум спомнат во демант на новинарски текст, дозволете ми да изнесам податоци со цел објективно да ја известам јавноста. Во 2012 ...
| | веќе видена

12.03.2018 Почитуван поранешен градоначалник, Ратко Димитровски, Нејасно е зошто вие се јавувате со демант на текстот под наслов „Раководители во Локалната ...
сите 2 | | | веќе видена

12.03.2018 Во вашата информативна емисија од 7 март оваа година, објавувате неточно, нецелосно, тенденциозно и со намера да бидат дискредитирани, јас, моето ...
сите 4 | | | веќе видена

12.03.2018 Членовите на Извидничкиот oдред „Ластовица“ од Кочани ги искористија прекрасните временски услови за успешно да ја започнат новата сезона. Околу ...
сите 2 | | | веќе видена

09.03.2018 Откажувањето на изградбата на аеродромот во Штип оди во прилог на забрзување на постапката околу изградбата на пензионерскиот дом во Кочани, ...
сите 4 | | | веќе видена

09.03.2018 Расте незадоволството на адвокатите откако Министерството за правда го достави пречистениот текст на Законот за изменување и дополнување на ...
сите 28 | | | веќе видена

09.03.2018 Водостопанската подружница “Брегалница“ го донесе годишниот план за наводнување за оваа година, со што земјоделските производители навреме ќе ...
| | веќе видена

08.03.2018 Македонија веќе има изградено пазарно стопанство. Притоа, не постојат општествени фирми, без вистински сопственици, така што се применуваат ...
| | веќе видена

next