Канал8

05.01.2018 Скандал се случил во Локалната самоуправа на Кочани набргу по набавката на новата компјутерска техника што ја нарачал претходниот градоначалник ...
сите 4 | | | веќе видена

04.01.2018 Спортските екипи од Кочани и Виница ќе добијат вкупно по над 5 илјади евра од Агенцијата за млади и спорт. Тие побарале средства како помош од ...
сите 10 | | | веќе видена

04.01.2018 Само 4 градежни парцели од понудените 8 се продадоа на јавната аукција на државно градежно земјиште што пред Нова година ја организираше Општина ...
сите 6 | | | веќе видена

04.01.2018 Најавата на Министерството за земјоделство дека започнала постапката за обезбедување т.н. „зелена нафта“ со пониска цена од пазарната, ги подобри ...
сите 22 | | | веќе видена

04.01.2018 Проектот на Локалната самоуправа на Кочани со кој пред општинската зграда токму пред Нова година беше поставен полнач за електромобили, заедно со ...
сите 2 | | | веќе видена

03.01.2017 Раководството и најредовните членови на ПСД “Осогово“ уште на стартот на Новата година се зафатија со работа и го одржаа првиот состанок на кој се ...
сите 2 | | | веќе видена

03.01.2018 По информацијата на локалните медиуми за поставувањето на полначот за електрични возила, што пред Нова година беше инсталиран пред зградата на ...
сите 7 | | | веќе видена

03.01.2018 Дел од лаптоп компјутерите, што во Општина Кочани беа набавени пред локалните избори, како и оние што советниците од претходниот состав ги ...
сите 7 | | | веќе видена

02.01.2018 Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев денеска ги посети институциите чии служби имаа дежурства во текот на празнувањата. Целта беше ...
сите 8 | | | веќе видена

02.01.2018 На последниот ден од 2017 година министерот за здравство дојде во Кочани, во посета на Општа болница, што според него е вообичаена работна обврска ...
сите 12 | | | веќе видена

29.12.2017 Учениците и професорите од ОМУ “Ристо Јуруков“ноќта на одржување на традиционалниот новогодишен концерт навистина ја направија волшебна, каков што ...
сите 27 | | | веќе видена

29.12.2017 Како поранешен градоначалник во два мандата, префрлувањето на вината на другите во предновогодишна прес-конференција го сметаме за непристојно ...
сите 7 | | | веќе видена

29.12.2017 Непријатно е токму пред новогодишните празници да се зборува за политички теми, а уште поневкусно е кога тие се поврзани со криминал, корупција, ...
сите 8 | | | веќе видена

29.12.2017 Новинарскиот осврт на настаните што беа покарактеристични во годината што изминува покажува дека во голем дел тие биле со позитивно, но не бил мал ...
сите 2 | | | веќе видена

28.12.2017 Со многу освоени медали на државни и меѓународни турнири џудо клубот „Гладијатор“ од Кочани ја заокружува 2017 година. Во салата на ОУ „Малина ...
| | веќе видена

next