Канал8

04.05.2018 Во Скопје по 14-ти пат се одржа Детскиот литературен фестивал „Ракатки“ - 2018, во организација на Домот на просветни работници и Министерството ...
сите 6 | | | веќе видена

03.05.2018 „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор - развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“ е проектот во кој ...
сите 3 | | | веќе видена

03.05.2018 Прво место за најдобар штанд и пинг понг -машки, едно второ и уште две трети места освоија учениците од СОУ „Гошо Викентиев“ на натпреварот ...
сите 9 | | | веќе видена

03.05.2018 Солиден успех покажаа учениците од СОУ „Љупчо Сантов“ на националниот натпревар по спелување Spelling Bee кој што традиционално секоја година се ...
сите 20 | | | веќе видена

03.05.2018 Политичките партии се уште не можат да се надминат и да излезат од своите ровови, особено кога станува збор за интересите на граѓаните, за што ...
сите 10 | | | веќе видена

03.05.2018 Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство заплениле и уништиле околу 300 килограми небезбедна храна, смеса за подготовка на ...
сите 14 | | | веќе видена

03.05.2018 Со натегања и дообјаснувања беше усвоен извештајот за финансиското работење на Општина Кочани за првите три месеци од оваа година. Отчетот за ...
сите 11 | | | веќе видена

02.05.2018 Групата од 6 ученици и 4 ментори професори во СОУ „Љупчо Сантов“ викендов се вратија од неколкудневниот престој во Кипар каде што учествуваа во ...
сите 5 | | | веќе видена

02.05.2018 Професори и одговорните од Универзитетот од Нова Горица, Словенија во посета на СОУ „Љупчо Сантов“. Ја претставија својата програма пред ...
сите 6 | | | веќе видена

02.05.2018 Екипата на “Баскет Дино“ ги исполни планирањата за овогодишната сезона во Третата кошаркарска лига. Со 13 победи од 18 одиграни натпревари, нашите ...
сите 2 | | | веќе видена

02.05.2018 Д-р Александар Серафимов, долгогодишен хирург во општата болница во Кочани од денеска е новиот в.д директор на Општа болница и Здравствениот дом ...
сите 6 | | | веќе видена

30.04.2018 Обезбедени се финансиските средства за реализирање на мерката “зелна нафта“ за земјоделците и тоа започнувајќи уште од оваа година. Во ...
сите 2 | | | веќе видена

30.04.2018 Членовите на ПСД “Осогово“ викендов ја одбележаа 15-годишнината од основањето на клубот. Тоа беше поввод да се организира ппанинарски марш на кој ...
сите 19 | | | веќе видена

30.04.2018 Изгаснат е огнот што викендов ја зафати градската депонија на Кочани, лоцирана на патот кон Пониква. Екипи од Територијалната противпожарна ...
сите 104 | | | веќе видена

27.04.2018 „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор - развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“ е проектот во кој ...
сите 3 | | | веќе видена

next