Канал8

05.04.2018 Четири села од кочанскиот регион се опфатени со проектот МАИНЛАНД што се однесува на консолидацијата на земјоделското земјиште во Македонија. На ...
сите 4 | | | веќе видена

03.04.2018 Продолжува соработката на СОУ „Гошо Викентиев“ со институции и фирми од Кочани и oд соседните општини. Претставници од ЕВН Македонија од Скопје ...
сите 5 | | | веќе видена

30.03.2018 Креативни маски, игри, смеа, насмевки, песни и многу шеги можеа да се забележат во градскиот парк во Кочани по повод одбележување на највеселиот ...
сите 26 | | | веќе видена

30.03.2018 По успехот и освоените први места во Србија и Словенија, учениците од кочанските училишта кои што го сочинуваат тимот што учествуваше на ...
сите 2 | | | веќе видена

29.03.2018 Граѓаните чие место на живеење според личната карта е во селата Пантелеј или Рајчани ќе имаат можност да учествуваат во изборот на новите органи ...
сите 10 | | | веќе видена

29.03.2018 Општина Виница е заинтересирана за зајакнување на контактите и унапредување на соработката со локалните заедници во Република Унгарија, посебно со ...
сите 2 | | | веќе видена

27.03.2018 Mонографија која што го претставува животот на Светлана Антоновска, исклучително добра врвно изработена монографија во која што безмалку е содржан ...
сите 2 | | | веќе видена

26.03.2018 Ученикот Даниел Димитровски на одржаниот државен натпревар по информатика - информатичко размислување на Факултетот за информатички науки и ...
сите 3 | | | веќе видена

23.03.2018 Нема поголеми проблеми во изведбата на градежните работи на пречистителната станица за отпадни води кај Мојанци. Планот за изведба се почитува, а ...
сите 2 | | | веќе видена

23.03.2018 Младите фудбалери од ОУ “Раде Кратовче“ ги совладаа своите противници во рамки на државна училишна лига во футсал. На турнирот што се одржа во ...
сите 3 | | | веќе видена

next