Јувентус

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 26-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Емполи. Натпреварот ќе се одигра во сабота 25.02.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 08 февруари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање ...
сите 16 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 25-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Палермо. Натпреварот ќе се одигра во петок 17.02.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 01 февруари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање ...
сите 14 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 23-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Интер. Натпреварот ќе се одигра во недела 05.02.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 22 јануари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање ...
сите 4 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за вториот 1/8 финален натпревар во Лигата на Шампионите помеѓу Јувентус и Порто . Натпреварот ќе се одигра во вторник 14.03.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 22 јануари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на ...
сите 3 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 1/4 финалето од Тим купот на Италија помеѓу Јувентус и Милан. Натпреварот ќе се одигра во среда 25.01.2017 година во Торино со почеток од 20.45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 15 јануари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 1.860 денари (30 евра) колку што изнесува и цената на картата . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и ...
сите 3 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за првиот 1/8 финален натпревар во Лигата на Шампионите помеѓу Порто и Јувентус . Натпреварот ќе се одигра во среда 22.02.2017 година во Порто со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 01 февруари до 18 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 4.000 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Порто. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање на карта. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 41 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 21-то коло од Серија А помеѓу Јувентус и Лацио. Натпреварот ќе се одигра во недела 22.01.2017 година во Торино со почеток од 12:30 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до вторник 03 јануари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање ...
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 19-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Болоња. Натпреварот е предвидено да се одигра во недела 08.01.2017 година во Торино со почеток од 15 часот (датумот и времето на одигрување може да подлежат на промени). Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 17 декември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната ...
сите 783 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 1/8 финалето од Тим Купот на Италија помеѓу Јувентус и Аталанта. Натпреварот е предвидено да се одигра во среда 11.01.2017 година во Торино со почеток од 18:00 часот (датумот и времето на одигрување може да подлежат на промени). Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 10 декември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани ...
сите 77 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 17-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Рома. Натпреварот ќе се одигра во сабота 17.12.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 03 декември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање ...
| | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од Супер Купот на Италија помеѓу Јувентус и Милан. Натпреварот ќе се одигра во петок 23.12.2016 година во Доха, Катар, со почеток од 19:30 часот по локално време. Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 19 ноември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Доха. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање на карта. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
| | веќе видена

Здружението на навивачи ‘ ЈУВЕНТУС ФАН КЛУБ МАКЕДОНИЈА ‘ како официјален фан клуб на Јувентус во Македонија и претставник на Јувентус ДОК Клуб-от од Торино, со гордост Ве поканува на заедничко патување на фановите од Македонија на натпревар на Јувентус во Торино. По успешно реализираните патувања во Торино (ноември 2013, април 2015, април 2016) како и гостувањата во Атина (октомври 2014) и Загреб (септември 2016) на Ваше барање и оваа сезона се решивме за организација на ново патување кое претставува продолжување на традицијата од минатите години и потврда на лидерската улога која нашиот фан клуб ја има во поглед на организацијата и реализираните патувања. За ова наше патување го избравме натпреварот Јувентус – Џенова кој е предвидено да се одигра во недела 23 април 2017. Цената на комплетниот аранжман изнесува 14.880 денари (240 евра)* со можност за плаќање на рати и во неа е вклучено: превоз со високо туристички автобус на релација Скопје-Торино-Скопје, карта за натпреварот Јувентус – Џенова, 2 ...
| | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 15-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Аталанта. Натпреварот ќе се одигра во сабота 03.12.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 06 ноември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за ...
| | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 6-тото коло од Лигата на Шампионите помеѓу Јувентус и Динамо Загреб. Натпреварот ќе се одигра во средаа 07.12.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 05 ноември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за ...
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 13-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Пескара. Натпреварот ќе се одигра во сабота 19.11.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до вторник 01 ноември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната ...
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од лигата на шампионите кој ќе се одигра помеѓу екипите на Севилја и Јувентус. Натпреварот ќе се игра во вторник на ден 22.11.2016 година во Севилја со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до четврток 3-ти ноември до 18:00 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за ...
сите 3 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 10-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Сампдорија. Натпреварот ќе се одигра во среда 26.10.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 08 октомври до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната ...
| | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 4-тото коло од Лигата на Шампионите помеѓу Јувентус и Лион . Натпреварот ќе се одигра во среда 02.11.2016 година во Лион со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до петок 07. октомври до 20 часот до кога треба да ја уплатите и цената за резервација на картата. Во барањето е потребно и да одберете за која трибина сакате карта. По потврдување на барањето од Торино, потребно е да се доплати веднаш целиот износ на картата. Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, но ние ќе ви помогнеме во тоа. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти ...
| | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 3-тото коло од Лигата на Шампионите помеѓу Лион и Јувентус . Натпреварот ќе се одигра во вторник 18.10.2016 година во Лион со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 01 октомври до 20 часот до кога треба да ја уплатите и цената на картата која изнесува 3.400 денари (55 евра). Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Лион. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Координативниот Центар на фан клубовите од Торино ни испрати понуда за карти за натпреварот од 8-то коло од Серија А помеѓу Јувентус и Удинезе. Натпреварот ќе се одигра во сабота 15.10.2016 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до вторник 27 септември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. ...
| | веќе видена

next