Јувентус

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 16-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Интер. Натпреварот ќе се одигра во сабота 09 декември во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 22 ноември 2017 до 18 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2017/2018 и за оние кои ќе се зачленат ...
сите 3 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 14-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Кротоне. Натпреварот ќе се одигра во недела 26 ноември во Торино со почеток од 15:00 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 08 ноември 2017 до 18 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2017/2018 и за оние кои ќе се ...
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 5-тото коло од Лигата на Шампионите помеѓу Јувентус и Барселона . Натпреварот ќе се одигра во среда 22 ноември во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 29 октомври 2017 до 18 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари. Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2017/2018 и за оние кои ...
сите 49 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 12-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Беневенто. Натпреварот ќе се одигра во недела 05 ноември во Торино со почеток од 15:00 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до четврток 19 октомври 2017 до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2017/2018 и за оние кои ќе се ...
сите 22 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 4-тото коло од Лигата на Шампионите помеѓу Спортинг Лисабон и Јувентус . Натпреварот ќе се одигра во вторник 31 октомври во Лисабон со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до четврток 12 октомври 2017 до 16 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари колку што изнесува и цената на картата. Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Лисабон, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за ...
сите 3 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, “Juventus Official Fan Club Macedonia” објавува понуда за карти за натпреварот од 10-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Спал. Натпреварот ќе се одигра во среда 25 октомври во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до сабота 7 октомври 2017 до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не добиеме доволен број на карти од Јувентус уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2017/2018 и за оние кои ќе се зачленат ...
сите 27 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Добивме понуда за карти за натпреварот од Серија А, помеѓу Јувентус и Лацио. Натпреварот ќе се одигра во сабота 14.10.2017 година во Торино со почеток од 18:00 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до понеделник 01 октомври до 14:00 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2017/2018. Доколку сеуште не сте се регистрирале, тоа може да се ...
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Добивме понуда за карти за натпреварот од Лига на Шампиони помеѓу Јувентус и Спортинг Лисабон . Натпреварот ќе се одигра во среда 18.10.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до петок 22 септември до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2017/2018. Доколку сеуште не сте се регистрирале, тоа ...
сите 2 | | | веќе видена

Во соработка со фан клубот на Србија & Црна Гора, организираме уште една дружба и уште едно патување. Следење на мечот Милан-Јувентус на Сан Сиро во Милано. Цената на аранжманот изнесува 130 евра и вклучува превоз Белград-Милано-Белград и карта за мечот. Во зависност од бројот на пријавени, дополнително ќе се договараме за за превоз Скопје-Белград-Скопје. Право на ова патување имаат само членови на нашиот фан клуб за тековната 2017/2018 натпреварувачка сезона. За повеќе инфо за зачленување посетете го следниов линк http://www.juventus.mk/?page_id=403 Доколку сте заинтересирани ве молиме да ни пишете на нашиот мејл fanclub@juventus.mk.
сите 2 | | | веќе видена

Почитувани Бјанконери, повторно ни се падна противник во групната фаза од Лигата на Шампионите поволен за да организираме уште едно организирано патување,дружба и следење на мечот.По минатогодишното одење во Загреб против Динамо и патувањето во 2014 во Атина против Олимпијакос, годинава повторно ја посетуваме Атина, против истиот противник. Патувањето е само за членови на фан клубот и цената на аранжамнот е 80 евра (4950 денари) со претпоставка дека цената на картата за мечот ќе биде 35 евра како минатото гостување. ВАЖНА НАПОМЕНА доколку картата е поскапа,се доплаќа онолку колку што е поскапа картата!!! Уплата на прва рата и на некој начин резервација за место 50 евра (3100 денари) најдоцна до 1 октомври 2017 година. Уплата на втора рата (остаток од цената) најдоцна до 15 ноември 2017 година. ВАЖНА НАПОМЕНА. ДОКОЛКУ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД БИЛО КОЈА ПРИЧИНА ПОСЛЕ УПЛАТАТА НА ПРВАТА РАТА,ПАРИТЕ НЕ СЕ ВРАЌААТ!!! Патувањето ќе се реализира со високо квалитетен туристички автобус. Информации околу зачленувањето во ...
сите 7 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 37-то коло од Серија А помеѓу Јувентус и Кротоне. Натпреварот ќе се одигра во недела 21.05.2017 година во Торино со почеток од 15:00 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 7 мај до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 28 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за реванш натпреварот од 1/2 финалето од Лигата на Шампионите помеѓу Јувентус и Монако. Натпреварот ќе се одигра во вторник 09.05.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до вторнк 25 април до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари. Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Поради големиот интерес и важноста на овој натпревар, не се препорачува резервирање на превоз и сместување пред официјално одобрување на барањата за карти. Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти ...
сите 9 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 35-тото коло од Серија А помеѓу Јувентус и Торино. Натпреварот ќе се одигра во сабота 06.05.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 23 април до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за карта во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 5 | | | веќе видена

Почитувани членови, Јувентус и оваа сезона, трета по ред, обезбеди пласман во финалето на Тим Купот на Италија каде за противник ќе ја има екипата на Лацио. Финалето од купот традиционално ќе се одигра на Олимпико во Рим, а конечниот датум сеуште треба официјално да се потврди, во зависност од настапот на Јуве во Лигата на Шампионите. Првично планираниот термин за одигрување на натпреварот е 2 јуни 2017 (петок), додека резервен термин за ова финале е 17 мај (среда). За сите оние кои се заинтересирани за карти за овој натпревар, процедурата за аплицирање е следна: Барање за карта може да поднесат единствено членовите на ДОК клубот кои се зачлениле, односно го обновиле своето членство за сезоната 2016/2017. Секој член може да поднесе барање само за 1 (една) карта. Апликацијата за карта за финалето мора да ја испратите единствено преку мејл на fanclub@juventus.mk и истата треба да вклучува копија од уплата во износ од 3.100 денари ( клик за уплатница ). Барањата кои нема да содржат копија од уплатата или пак ќе ...
сите 3 | | | веќе видена

Масимилијано Алегри смета дека околу Јувентус во многу погрешен момент и сосема непотребно се создава премногу негативна енергија. Бјанконерите минатото коло во Серија А и покрај отсуството и недоволната физичка подготвеност на неколку клучни играчи успеаа да останат непоразени на гостувањето во Наполи, а утре на “Сан Паоло“ ќе ги бранат домашните 3-1 од првиот ½ финален натпревар во купот на Италија. “Во наредиов месец и половина во игра сме на сите три фронта: играме за финалето на Купот на Италија, имаме шанса да обезбедиме ½ финале во Лигата на Шампиони и моментално сме први во Серија А. Значи, што можеше тука да се направи повеќе?“ – револтирано прашува Алегри. “Мислам дека е неопходно да ги гледаме работите од позитивна перспектива“ – додава тој. “Велите дека победата е императив и единствено нешто што се брои … а сепак често слушаме премногу непотребни критики. Овој тим играше неколку финалиња во минатите сезони, освоивме два домашни купа и Скудета, игравме во финалето од Лигата на Шапиони, а штом ...
сите 10 | | | веќе видена

Човекот кој е апсолутен рекордер во Јувентус по одиграни минути (39,681), легенда и симбол на целиот италијански фудбал – Џиџи Буфон. Со своите 39 години се’ уште е еден од најдобрите помеѓу стативите, без разлика што не е повеќе младо момче. Голманот на Бјанконерите, во едно интервју го отвори срцето и прераскажа неколку моменти од неговата кариера и од неговиот живот: „Еден голман треба да биде мазохист, како улога може да биде споредувн и со судијата. Има моќ да командува, но се што може е да прими гол, не може да постигне, и мора да ги трпи постојаните критики и навреди. Психологијата треба да ја проучува оваа толку контрадикторна улога голманите. За мене да направам кикс е вистински шок. Ми требаат денови за да се вратам во нормала. Им задивувам на оние што прават повеќе грешки, за нив не е толку голем шокот… - Италијанските управи на клубовите се намалуваат, Рома е на Американците, миланзите на Кинезите… кутра Италија. Тоа е пораз за нашиот фудбал и нашата традиција “… Од актуелностите се префрла на ...
сите 28 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за реванш натпреварот од 1/4 финалето во Лигата на Шампионите помеѓу Барселона и Јувентус . Натпреварот ќе се одигра во среда 19.04.2017 година во Барселона со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до вторник 21 март до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Барселона. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 16 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 31-то коло од Серија А помеѓу Јувентус и Киево. Натпреварот ќе се одигра во сабота 08.04.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до среда 22 март до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи само за регистрирани членови за сезоната 2016/2017. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
сите 4 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за натпреварот од 28-то коло од Серија А помеѓу Јувентус и Милан. Натпреварот ќе се одигра во петок 10.03.2017 година во Торино со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 26 февруари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 3.100 денари . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната 2016/2017 и за оние кои ќе се зачленат пред истекот на рокот за барање на ...
сите 15 | | | веќе видена

Почитувани Јувентини, Понуда за карти за првиот 1/2 финален натпревар од Тим Купот на Италија помеѓу Јувентус и Наполи. Натпреварот ќе се одигра во вторник 28.02.2017 година во Торино, најверојатно со почеток од 20:45 часот . Рокот за пријавување и поднесување на барање за карта е најдоцна до недела 12 февруари до 20 часот до кога треба да уплатите и резервација за картата во износ од 2.790 денари колку што изнесува и цената на картите . Во случај да не успееме да добиеме доволен број на карти од Торино, уплатената сума за резервација на картата во целост ќе ви биде вратена. Доколку по уплатата на износот, од било какви причини се откажете од картите, парите не се враќаат . Потребно е самостојно да се организирате за превоз и сместување во Торино, а ние од нашето досегашно искуство можеме да ви помогнеме во организацијата. За сите дополнителни информации околку уплатата и резервацијата на карти можете да нè контактирате на fanclub@juventus.mk . Понудата важи за регистрирани членови за сезоната ...
сите 2 | | | веќе видена

next