Факултети

Колку што се знае, првото забележано CV му се припишува на Леонардо да Винчи, напишано во 1482 година. Да Винчи детално на хартија ги забележал своите вештини ...
сите 2 | | | веќе видена

( Фото: Pixabay ) На што помислувате кога некој ќе ви ја спомене вселената? Повеќето од нас би помислиле на фрагменти од информации за Сончевиот Систем што сме ...
сите 17 | | | веќе видена

Изминатата година ја одбележавме десетгодишнината од основањето на Македонија2025 и навистина сме задоволни со постигнатиот напредок. Напорите за подигање на ...
сите 9 | | | веќе видена

Јутјубери. Професија со која сака да се занимава вашето дете кога ќе порасне. А тоа успешно го прави уште од најмала возраст. Трендот кој одамна премина во ...
сите 5 | | | веќе видена

Клиника за гинекологија во Скопје Сметката на Клиниката за гинекологија е блокирана откако стасала извршна пресуда од 40.974.561 денар по 12 тужби на родители ...
сите 91 | | | веќе видена

next