Факултети

Како клуб, нè интересира квалитетот, независно кој од каде е дојден. Имаме и странци во првиот тим. Но во моментот сме единствен тим во кој повеќето се ...
сите 3 | | | веќе видена

Како изгледа секојдневието на семејство со повеќе деца? Деца.мк влезе во домот на Елена и Костадин Поп-Костови од Гевгелија и ги запозна прекрасните Леа (11), ...
сите 2 | | | веќе видена

Фото: Facebook Последните неколку недели „Фејсбук“ е поврзан со невидени скандали. Откако Марк Закерберг ја призна вината, како и фактот дека „Кембриџ ...
сите 114 | | | веќе видена

Фото: Getty Images Не постои возач што некогаш не се запрашал што ја одредува цената на нафтата? Всушност, во 70-тите години се мислело дека нафтата ќе биде ...
сите 33 | | | веќе видена

Факултети.мк ѕирна низ клучалката на најголемиот студентски дом во Скопје - „Гоце Делчев“, кој буквално е град во град. Секој вторник и четврток има ...
сите 11 | | | веќе видена

Се препорачува времето поминато пред екран да се сведе на минимум. И тоа: децата од две до петгодишна возраст да не поминуваат повеќе од еден час пред екран ...
сите 3 | | | веќе видена

Колкав дел од вашиот приход трошите на храна? Извештајот од Светската програма за храна, објавен кон крајот на 2017 година, открива дека трошоците за основна ...
сите 6 | | | веќе видена

Фото: Epicenter Ако никогаш не сте гледале „Дота 2“, станува збор за екран полн со анимирани ликови, специјални ефекти и битки. Може да биде прилично тешко за ...
сите 2 | | | веќе видена

next