Кремљ пет години го помагал Трамп?

Рускиот лидер Владимир Путин најмалку пет години го поддржувал и му помагал на новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп, за да предизвика поделби во западниот сојуз. Путин има компромитирачки податоци за сексуалните перверзии, на кои Трамп наводно присуствувал при една од претходните посети на Москва. Ваквите шокантни информации се наведени во засега непотврден извештај на британски ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒