Зајас

  во

  Kривична пријава против двајца жители на кичевското село Зајас за насилство. Тие претепале две лица исто така од Кичево, соопшти МВР. Како што се наведува, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Две лица од кичевското село Зајас, Ш.Ј. (58) и неговиот син Ш.Ј (25), денеска, околу 11 часот, на булеварот „Ослободување“ во Кичево, започнале вербална ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Создаваме услови да имаме мотивирани полициски службеници за да се подобрува работата и се насочивме да реализираме инвестиции токму во набавка на опрема и тоа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Создаваме услови да имаме мотивирани полициски службеници за да се подобрува работата и се насочивме да реализираме инвестиции токму во набавка на опрема и тоа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Создаваме услови да имаме мотивирани полициски службеници за да се подобрува работата и се насочивме да реализираме инвестиции токму во набавка на опрема и тоа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Создаваме услови да имаме мотивирани полициски службеници за да се подобрува работата и се насочивме да реализираме инвестиции токму во набавка на опрема и тоа ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во земја на заробени медиуми и тезгаџиски академци, единствениот начин на следење на настаните е примената на ретровизорно читање на вестите. Според принципот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Снегот кој во Кичевско-Бродскиот регион врне непрекинато повеќе од 36 часа, создава големи потешкотии во нормалното функционирање на населението и најмногу го ...
  сите 38 | | | веќе видена