Волково

  во

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, тврди дека засега нема да зема повисока плата и ќе чека законски измени за да добие зголемување ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, тврди дека засега нема да зема повисока плата и ќе чека законски измени за да добие зголемување ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, годинава ќе зема повисока плата, а планирани се и нови вработувања во Општината во време кога ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, годинава ќе зема повисока плата, а планирани се и нови вработувања во Општината во време кога ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, годинава ќе зема повисока плата, а планирани се и нови вработувања во Општината во време кога ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски, годинава ќе зема повисока плата, а планирани се и нови вработувања во Општината во време кога ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Пред некој ден во автобус се случи една крајно апсурдна ситуација. Се качи една постара женичка, застана веднаш до седиштето каде седеше мојата осумгодишна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Обезбеден е пристап до сите села во руралниот дел од општината. Изминатата ноќ интензивно се расчистуваше на подрачјето на Орман, Никиштани, Кучково и Волково. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Активирани зимските служби. 18 тони сол расфрлани низ критичните улици во општина Ѓорче Петров. Комуналните служби навремено реагираа на првите врнежи од снег ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Скопјани се жалат на услугите на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје, а најголема критика упатуваат на возниот ред. Имено, според постојниот возен ред, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Комуналите служби во постојано заседание. Предновогодишно, 3 камиони на ѓубре или 10 кубни метри смет се отстранети во Волково, на потегот од последна 22-ка до ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поради дефект од Ф 250мм на ул.100 бр.11 с.Волково, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од с.Волково од 11:15 часот до завршување.
  сите 32 | | | веќе видена

  Најубавите подароци стигаат од најмалите. Денеска градоначалникот Александар Наумоски имаше чест работниот ден да го започне со новогодишна песна испеана од ...
  сите 2 | | | веќе видена