Трескавец

  во

  Вчеравечер, во центарот на Скопје се снимаше една од најефектните филмски сцени за најновиот долгометражен игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вчеравечер во центарот на Скопје се снимаше една од најефектните филмски сцени за најновиот долгометражен игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Актерот Петар Мирчевски лежи на улица зад трговскиот центар „Буњаковец“ во Скопје, откако бил удрен со такси возило. Мирчевски лежи со крв на челото, додека ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вчеравечер во центарот на Скопје се снимаше една од најефектните филмски сцени за најновиот долгометражен игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вчеравечер во центарот на Скопје се снимаше една од најефектните филмски сцени за најновиот долгометражен игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вчеравечер во центарот на Скопје се снимаше една од најефектните филмски сцени за најновиот долгометражен игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во тек е снимањето на најновиот игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“. Филмот во изминатиот период се снимаше во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Постојаниот координатор на ОН и постојан претставник на УНДП во Македонија Лујза Винтон, на која на 1 ноември и заврши петгодишниот мандат во земјава, во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Новиот филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски насловен „Врба“ почна да се снима вчера, а веќе денес беа објавени првите инсерти од снимањето. Филмот, што ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во близина на прилепското село Крушевица почна снимањето на „Врба“, шестиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски, кој е автор и на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Крушевица за потребите на снимањето изградени се два филмски сета, со автентични сценографски решенија во духот на времето, кое режисерот сака да го долови ...
  сите 8 | | | веќе видена