Шефилд

  во

  Натпреварите од Чемпионшип во Англија и денеска се во сенка на случувањата во Премиер лигата, но фановите нема да го пропуштат голот на Џон МекГин од средбата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Традиционално беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација  на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Традиционално беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, ги додели во петокот стипендиите кои се во чест на трагично загинатиот поранешен шеф на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Оваа иницијатива преку која Грција инвестира во младите луѓе од Македонија е позитивен пример за соработка и градење доверба меѓу македонското и грчкото ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на државата Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа доделени 20 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 201 8 /201 9. „Студирајќи, тие ...
  сите 23 | | | веќе видена