Петровиќ

  во

  Со финален натпревар во шест различни категории заврши десеттиот „Робомак 2019″, во рамки на Неделата на роботиката, што ја организираа студентите на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со финален натпревар во шест различни категории заврши 10-тиот Робомак 2019 година, во рамки на Неделата на роботиката, која ја организираа студентите на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Поради здравствени причини, промоцијата на Тихомир Поп Асановиќ во Скопје, закажана за понеделник, 25-ти март во Југотон, со почеток во 12 часот, се откажува. ...
  сите 9 | | | веќе видена