Петровец

  во

  Младинскиот форум на Движењето БЕСА ја продолжува акцијата за да им посакува добредојде на иселениците, но овој пат кај платежната рампа Петровец, бидејќи, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, донесе Наредба за спроведување истражна постапка ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Младинскиот форум на Движењето Бeса ја продолжува акцијата за да им посакува добредојде на иселениците, но овој пат кај платежната рампа Петровец, бидејќи, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Младинскиот форум на Движењето Бeса ја продолжува акцијата за да им посакува добредојде на иселениците, но овој пат кај платежната рампа Петровец, бидејќи, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело Криумчарење мигранти, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело криумчарење мигранти, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело Криумчарење мигранти, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, донесе Наредба за спроведување истражна постапка ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција донесе наредба за спроведување истражна постапка против ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело Криумчарење мигранти од член 418-б став 4 во врска со став 2 од Кривичниот законик, надлежен ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Скопјанец доби притвор во траење од 30 дена поради основано сомнение за сторено кривично дело криумчарење мигранти. Осомничениот прифатил и превезувал 18 ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Со заедничка, брза и усогласена реакција во кругот на компанијата ОКТА се одржа „Заеднички одговор 2019“, комплексна вежба за справување со пожар, заштита и ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Со заедничка, брза и усогласена реакција во кругот на компанијата ОКТА се одржа „Заеднички одговор 2019“, комплексна вежба за справување со пожар, заштита и ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Македонските возачи купиле околу 1.400 тагови и картички за електронска наплата на патарините во првата недела по официјалниот старт на овој проект. Околу 40 ...
  сите 11 | | | веќе видена