Петровец

  во

  Се преземаат максимални мерки во најбрз период да се санираат шините и да се пушти железничкиот сообраќај кај Куманово, изјави денеска министерот за транспорт ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Се преземаат максимални мерки во најбрз период да се санираат шините и да се пушти железничкиот сообраќај кај Куманово, изјави денеска министерот за транспорт ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Оперативен центар за мониторирање и безбедност на патиштата е во функција од денеска кај наплатниот пункт „Петровец“, со што стартуваше и електронскиот систем ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев засега нема да бара оставка од генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, за М-НАВ. Како што изјави денеска, најпрво треба да се ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Од денеска официјално граѓаните ќе може електронски да користат картички за плаќање на патарините, но не се укинува можноста и за плаќање во готовина, изјави ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Оперативен центар за мониторирање и безбедност на патиштата е во функција од денеска кај наплатниот пункт „Петровец”, со што почна и електронскиот систем за ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Оперативен центар за мониторирање и безбедност на патиштата е во функција од денеска кај наплатниот пункт „Петровец“, со што стартуваше и електронскиот систем ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Оперативен центар за мониторирање и безбедност на патиштата е во функција од денеска кај наплатниот пункт „Петровец“, со што стартуваше и електронскиот систем ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Скопе, 3 јули 2019 (МИА) – Премиерот Зоран Заев лично верува дека земјава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори, а оти во декември ќе почне со ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лично верува дека земјава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори, а оти во декември ќе почне со отворање на поглавјата 23 и ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лично верува дека земјава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори, а оти во декември ќе почне со отворање на поглавјата 23 и ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лично верува дека земјава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори, а оти во декември ќе почне со отворање на поглавјата 23 и ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев кој времено треба да ја преземе функцијата министер за финансии до назначувањето на нов министер, денеска изјави дека неговата намера е да ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Скопје, 3 јули 2019 (МИА) – Премиерот Зоран Заев засега нема да бара оставка од генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, за М-НАВ. Како што изјави ...
  сите 220 | | | веќе видена