Николовски

  во

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев придружен од заменикот на претседател задолжен за економски прашања и за координација со ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Земјоделието е во катастрофална состојба. Над 60 илјади тони јаболка во ресенско стојат во магацините, на само 2 месеци пред крајот на сезоната. Јаболкарите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружен од заменикот на претседател задолжен за економски прашања и за координација со ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Земјоделието е во катастрофална состојба, над 60 илјади тони јаболка во Ресенско стојат во магацините, на само 2 месеци пред крајот на сезоната, а јаболкарите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Земјоделието е во катастрофална состојба. Над 60 илјади тони јаболка во ресенско стојат во магацините, на само 2 месеци пред крајот на сезоната. Јаболкарите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Земјоделието е во катастрофална состојба, над 60 илјади тони јаболка во ресенско стојат во магацините, на само 2 месеци пред крајот на сезоната. Јаболкарите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Земјоделието е во катастрофална состојба. Над 60 илјади тони јаболка во ресенско стојат во магацините, на само 2 месеци пред крајот на сезоната. Јаболкарите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Производителите на јаболка од Преспанскиот регион го блокираа патниот правец Битола – Ресен кај Макази во знак на револт. Бараат средба со премиерот Заев и ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Додека земјоделците во Преспа протестираат и бараат државата да ги исплати долговите кон нив, парадоксално сдс го пушта Костадинов на прес конференција да ја ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Додека земјоделците во Преспа протестираат и бараат државата да ги исплати долговите кон нив, парадоксално сдс го пушта Костадинов на прес конференција да ја ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Немам зборови како да ви се заблагодарам за поддршката. Длабоко во ноќта останав да ги читам вашите пораки и да одговарам на нив. Ве има многу. Сите барате ...
  | | веќе видена | слични

  Со трактори и жив штит, околу 2.000 производителите на јаболка од Преспа два часа го имаа блокирано магистралниот пат Битола-Ресен кај месноста Макази, барајќи ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Немам зборови како да ви се заблагодарам за поддршката. Длабоко во ноќта останав да ги читам вашите пораки и да одговарам на нив. Ве има многу. Сите барате ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во Струмица, заедно со директорите на сите надлежни институции од секторот за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Погрешни политики водени со децении во земјоделството не може да се променат за една година, рече министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо ...
  сите 39 | | | веќе видена