Нагоричане

  во

  Триесет и еден земјоделец од Куманово, Липково и Старо Нагоричане, аплицирале на јавниот повик за мерката-инвестиции во материјални средства за земјоделски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Триесет и еден земјоделец од Куманово, Липково и Старо Нагоричане, аплицирале на јавниот повик за мерката-инвестиции во материјални средства за земјоделски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Територијалните противпожарни единици во земјава имаат само 220 возила за противпожарна заштита во кои влегуваат не само цистерните и возилата за гасење пожар, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Работодавачите од Куманово, изминатата година покажале значителен интерес за мерката практиканство. На ниво на Куманово биле склучени 228 договори од кои што ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Работодавачите од Куманово, изминатата година покажале значителен интерес за мерката практиканство. На ниво на Куманово биле склучени 228 договори од кои што ...
  сите 35 | | | веќе видена

  СВР Куманово, отсек за превенција, општина Куманово и училиштата и во второто полугодие продолжија со активности за безбедност во сообраќајот. Во рамки на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Општина Старо Нагоричане во рамки на проектот на Министерство за финансии МСИП – „Подобрување на општински услуги“ обезбеди средства за изградба на маалскиот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Општина Старо Нагоричане во рамки на проектот на Министерство за финансии МСИП – „Подобрување на општински услуги" обезбеди средства за изградба на маалскиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Волонтерите од кумановската организација на Црвен крст на Македонија денеска поделија хуманитарни пакети на дванаесет семејства од високите плансински села од ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Волонтерите од кумановската организација на Црвен крст на Македонија денеска поделија хуманитарни пакети на дванаесет семејства од високите плансински села од ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Државата не презема ништо за да го заживее археолошко-астрономскиот локалитет Кокино како атрактивна туристичка дестинација во регионот. Три и пол години од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сашо Серафимовиќ од село Старо Нагоричане го извади крстот од водите на Пчиња кај село Драгоманце во општина Старо Нагоричане. Тој беше најсреќен од 17-те ...
  сите 25 | | | веќе видена