МРТВ

  во

  Дочекавме и ние да се игра наш фудбал. Попладнево со средбата Вардар – Борец почнува новата сезона во ПМФЛ, 29-тата по ред. Кажано е се во текот на денот, ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Дали со доаѓањето на „животот“ дојде и слободата на медиумите и новинарското изразување, односно дали престанаа притсоците, заканите и нападите врз новинарите ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Од Собранието ги кажаа условите под кои денеска ќе се одржи Конститутивната седница. За претставниците на медиумите влезот во зградата на Собранието ќе биде ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Во минатото на телевизиските канали можеше да се гледа богата културно-едукативна детска програма. Сè беше поинаку, а благодарение на нив пораснавме, со ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во минатото на телевизиските канали можеше да се гледа богата културно-едукативна детска програма. Сè беше поинаку, а благодарение на нив пораснавме, со ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, воопшто не се согласува со поднесените прекршочни пријави од страна на Агенцијата за ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерстерот за информатичко општество и администрација на Дамјан Манчевски, кој е во изолација, целосно не се согласува со поднесените прекршочни пријави од ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерстерот за информатичко општество и администрација на Дамјан Манчевски, кој е во изолација, целосно не се согласува со поднесените прекршочни пријави од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерството за информатичко општество и администрација, како надлежно министерство за медиумите, целосно не се согласува со поднесените прекршочни пријави ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерството за информатичко општество и администрација, како надлежно министерство за медиумите, целосно не се согласува со поднесените прекршочни пријави ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерството за информатичко општество и администрација, како надлежно министерство за медиумите, целосно не се согласува со поднесените прекршочни пријави ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Македонскиот шоумен, актер и музичар Игор Џамбазов вчера го прослави својот 57-ми роденден. Игор пред седмата деценија го живее животот со полни гради, барем ...
  | | веќе видена

  „Направивме солидни избори, регуларни. Има мали недоследности, но знаеме дека ДИК ги надминува во текот на денот и тие нема да влијаат на изборниот процес. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Направивме солидни избори, регуларни. Има мали недоследности, но знаеме дека ДИК ги надминува во текот на денот и тие нема да влијаат на изборниот процес. ...
  сите 54 | | | веќе видена

  „Направивме солидни избори, регуларни. Има мали недоследности, но знаеме дека ДИК ги надминува во текот на денот и тие нема да влијаат на изборниот процес. ...
  сите 54 | | | веќе видена