Машинскиот

  во

  Она што еве сега јавноста има повеќе време да го види заради кампањата покажува дека многу работи се сработени во 2,5 години ама покажува дека 12 години ...
  | | веќе видена | слични

  Ќерка на поранешен командант на УЧК може да биде вработена во Агенцијата за национална безбедност (АНБ), а син на човек кој протестирал против промена на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Документите кои свиркач ги достави до редакцијата на „ Лидер “, покажуваат политички монтиран случај за отстранување на вработен во УБК преку одземање на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Документи кои свиркач ги доставил до редакцијата на „Лидер“, покажуваат политички монтиран случај за отстранување на вработен во УБК преку одземање на неговиот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Може ли лифтовите да бидат потенцијални жаришта на ширење на коронавирусот ако се знае дека во нив секојдневно има голема фреквенција на луѓе? Тие не може да ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Зголемување на конкурентните предности на компаниите пред сѐ зависи од нивните технолошки капацитети, воведување на нови одржливи технологии и процеси кои ќе ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Зголемување на конкурентните предности на компаниите пред се зависи од нивните технолошки капацитети, воведување на нови одржливи технологии и процеси кои ке ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Зголемување на конкурентните предности на компаниите пред се зависи од нивните технолошки капацитети, воведување на нови одржливи технологии и процеси кои ке ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Главната инспирација за истражувањето на мојата докторска теза беше желбата да продолжам да учам и да се надоградувам себеси, мотив да се соочам со нешто ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Синдикатот на машиновозачи на Македонија (СММ) при Железници Транспорт денеска соопшти дека упатил барање до министерствата за внатрешни работи и за транспорт ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Синдикатот на машиновозачи на Македонија (СММ) при Железници Транспорт денеска соопшти дека упатил барање до министерствата за внатрешни работи и за транспорт ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со 79 отсто недоверба од анкетираните граѓани од Меѓународниот републикански институт (И РИ , судството падна досега на рекордно најниско ниво во граѓанското ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Од понеделник веќе се закажани писмени испити на повеќе факултети, на кои се пријавени и по 150 студенти. Бидејќи становите им се откажани, а студентите не ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пандемијата предизвикана од коронавирусот го измени начинот на кој ќе се полагаат испитите на македонските универзитети. Додека УГД се одлучи за онлајн ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Неделава амфитеатрите ќе се наполнат и студентите со физичко присуство ќе ги полагаат испитите, дознава ,,Слободен печат” од загрижени студенти. Од понеделник ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Работиме на изработка на 20 респираторни машини кои ќе помагаат при дишење во болници и во домашни услови. Ќе може да ги користат сите оние кои имаат какви ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Работиме на изработка на 20 респираторни машини кои ќе помагаат при дишење во болници и во домашни услови. Ќе може да ги користат сите оние кои имаат какви ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Ќе може да ги користат сите оние кои имаат какви било проблеми со дишењето. Вака рече за МИА кавадаречкиот иноватор Димитрија Ангелков, за проектот на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Работиме на изработка на 20 респираторни машини кои ќе помагаат при дишење во болници и во домашни услови. Ќе може да ги користат сите оние кои имаат какви ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Работиме на изработка на 20 респираторни машини кои ќе помагаат при дишење во болници и во домашни услови. Ќе може да ги користат сите оние кои имаат какви ...
  сите 24 | | | веќе видена