Манчевски

  во

  Петнаесет проценти од домаќинствата во Македонија или вкупно 85 илјади се без пристап до интернет или во наредните три години нема интерес од операторите за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со мапирањето, што го заврши Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА) тие се категоризирани во т.н. „бели зони“, покрај кои се утврдени ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Петнаесет проценти од домаќинствата во Македонија или вкупно 85 илјади се без пристап до интернет или во наредните три години нема интерес од операторите за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Петнаесет проценти од домаќинствата во Македонија или вкупно 85 илјади се без пристап до интернет или во наредните три години нема интерес од операторите за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Петнаесет проценти од домаќинствата во Македонија или вкупно 85.000 се без пристап до интернет или во наредните три години нема интерес од операторите за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, одржа прес конференција за презентација на деталното мапирање на територијата на Р. ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Од Министерството за информатичко општество и администрација  информираат дека никој од административците досега не пријавил било каква уцена на посебната ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Прес-конференција на Дамјан Манчевски беше уште еден доказ како врхушката на СДСМ ги покрива сите притисоци што ги вршат врз граѓаните, реагира опозицијата. ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Прес-конференција на Дамјан Манчевски беше уште еден доказ како врхушката на СДСМ ги покрива сите притисоци што ги вршат врз граѓаните, реагира опозицијата. ...
  сите 91 | | | веќе видена