Китановски

  во

  СДСМ на Централниот одбор ги избра претседателите на повеќе партиски комисии, а најголемо изненадување предизвика тоа што за претседател на комисијата за ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Два месеци владее застој во градежните работи за експресниот пат Градско-Прилеп. Тука не се работи ништо, а роковите најавени се ближат. Како е планирано ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Два месеци владее застој во градежните работи за експресниот пат Градско-Прилеп. Тука не се работи ништо, а роковите најавени се ближат. Како е планирано овој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По објавувањето на приказната за семејството Китановски од скопски Припор, имаше негативни коментари на сметка на мајката на 12-те деца. Ја обвинија дека лаже, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Х Фактор Акцелератор прв надвор од Скопје и прв во Вардарскиот плански регион им стои на располагање на старт-ап компаниите. Понудата се состои од финансиски ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Единаесет апликанти се дел од предакцелераторската програма што ја започна Х фактор акцелераторот отворен денеска во Велес, прв таков субјект во Вардарскиот ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Единаесет апликанти се дел од предакцелераторската програма што ја започна Х фактор акцелераторот отворен денеска во Велес, прв таков субјект во Вардарскиот ...
  сите 56 | | | веќе видена

  На 28 јуни 1921 година во Софија е убиен Ѓорче Петров, револуционер кој целиот свој живот го посветил на борбата за слобода на македонскиот народ. Тој е еден ...
  сите 31 | | | веќе видена

  „Читав и плачев“ е реакцијата на кичевчанецот Китановски на во Титовски манир напишаната биографија на Заев по повод предлогот со кој тој самиот себе се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Зоран Заев денеска не беше во Арачиново да одаде почит на загинатите македонски бранители кои загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во македонскиот главен град Скопје, мал светлосин автомобил, кој нѐ навраќа на старите комунистички времиња, тивко зуи низ улиците како симбол на првиот ...
  сите 5 | | | веќе видена