Илиноис

  во

  Преку ДНК тест кој му беше извршен на типот кој тврдеше дека е Тимоти Пицен, идентитетот на момчето кое пред 8 години било киднапирано, ФБИ откри дека тој нема ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Момчето , кое се појави на улица во градот Њупорт , во државата Кентаки и тврдеше дека е 14 годишниот Тимоти Пицен , киднапиран во 2011 од Илиноис , не е иста ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Лицето кое тврдеше дека е момченцето Тимоти Питцен од сојузната американска држава Илиноис кое исчезнало пред осум години, всушност е возрасен маж и поранешен ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Лицето кое тврдеше дека е момченцето Тимоти Питцен од сојузната американска држава Илиноис кое исчезнало пред осум години, всушност е возрасен маж и поранешен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американските власти соопштија дека ДНК-анализите го побиле тврдењето на тинејџерот што вчера се појави во Њупорт, Кентаки, и тврдеше дека е момчето Тимоти од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Американските власти соопштија дека ДНК-анализите го побиле тврдењето на тинејџерот што вчера се појави во Њупорт, Кентаки, и тврдеше дека е момчето Тимоти од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Продолжива мистеријата околу исчезнатото момче Тимоти Питцен, кое во 2011 година било киднапирано во Кентаки во САД. По направениот ДНК-тест, полицијата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Четиринаесетгодишно момче дошло во полицијата во Кентаки и рекло дека е исчезнатото момче Тимоти Пиџен, за кое се трага веќе седум години, и дека конечно ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Четиринаесетгодишно момче дошло во полицијата во Кентаки и рекло дека е исчезнатото момче Тимоти Пиџен, за кое се трага веќе седум години, и дека конечно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Полицијата во американската сојузна држава Илиноис ги очекува резултатите од ДНК анализата за да утврди дали 14-годишното момче коешто во средата е најдено ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Тимоти Питцен, момчето кое во 2011 година исчезнало, по осум години било најдено како скита низ улиците во градот Њупорт, во државата Кентаки во САД. Жената ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Тимоти Пицен, кој исчезна во 2011 година на шестгодишна возраст, наводно се појави жив и здрав во Охајо, откако успеал да им побегне на киднаперите. Неговата ...
  сите 24 | | | веќе видена