Фокус

  во

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов. Во фокус на средбата беа тековни и планирани ...
  сите 60 | | | веќе видена

  На паркинг навистина може да се види се, но снимката од една жена која се обидува да излезе од паркинг место е сигурно една од најбизарните.Низ Фејсбук кружи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Директорот на државната Агенција за филм, Горјан Тозија и Масимилијано Нардули, на прес конференција во Битола ја претставија европската програма ЛИМ ( „Les is ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов. Во фокус на средбата беа тековни и планирани ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов. Во фокус на средбата беа тековни и планирани ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, оствари средба со градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов. Во фокус на средбата беа тековни и планирани ...
  сите 60 | | | веќе видена

  На паркинг навистина може да се види се, но снимката од една жена која се обидува да излезе од паркинг место е сигурно една од најбизарните. Низ Фејсбук кружи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Фолк пејачката Ирена Спасовска и водителот и уредник во МТВ Орце Гелевски долги години важеа за еден од најстабилните парови на сцената, и веста за нивниот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Фолк пејачката Ирена Спасовска и водителот и уредник во МТВ Орце Гелевски долги години беа во љубовна врска. Неодамна се разделија. Орце раскажл за причините ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп во говорот на 73-та седница на Генералното собрание на Обединетите нации ја нападна ОН за начинот на работа, а светските ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Ана Салтирова Давидовски е социјален работиник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP (неуролингвистичко ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фолк пејачката Ирена Спасовска и водителот и уредник во МТВ Орце Гелевски долги години важеа за еден од најстабилните парови на сцената, и веста за нивниот ...
  сите 4 | | | веќе видена