Единбург

  во

  Користењето на опцијата "Google Earth" понекогаш може да биде многу збунувачко, посебно кога при пребарувањето на некое место, пред очите ќе ви се појави, да ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Можете ли да направите разлика помеѓу евтино и скапо вино само врз основа на вкусот? Можно ли е во светот на скапите вина, всушност, да го плаќаме само името? ...
  сите 3 | | | веќе видена

  "Изгубен" турист кој бил пронајден како лута низ Единбург, тврдејќи дека не се сеќава кој е ниту како се нашол таму, признал дека лажирал амнезија за да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  "Изгубен" турист кој бил пронајден како лута низ Единбург, тврдејќи дека не се сеќава кој е ниту како се нашол таму, признал дека лажирал амнезија за да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Голманот на Хартс, Зденек Жламал беше удрен од навивач на лутиот ривал Хибернијан, а тренерот на гостите, Нил Ленон, „доби“ паричка во глава од делот од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Истражувањето спроведено во Единбург покажа дека луѓето кои водат љубов барем четири пати неделно изгледаат и до десет години помладо од оние кои немаат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  "Од каде сте?", нe праша љубопитниот келнер во еден од раздвижените барови во Калитеа на Халкидик. "Јас сум од Америка, мојот пријател е од Холандија, а мојот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Една жена поради мистериозни болки можела да оди во тоалет само еднаш неделно и била толку многу надуена што другите луѓе сметале дека е бремена.Кејли Хенинг ...
  сите 2 | | | веќе видена