Доха

  во

  Американската администрација најавува мировен договор со Талибанците. Американскиот претседател Доналд Трамп се приближува кон исполнување на залогот за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Собраниската Комисијата за надворешната политика денеска ќе одржи седница, на која ќе бидат претставени платформите за дипломатски активности на амбасадорите ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Доколку би можел пратеник, министер, претседател да биде личност со двојно државјанство, тогаш зошто тоа не би важело и за амбасадор, која што е прилично ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Доколку би можел пратеник, министер, претседател да биде личност со двојно државјанство, тогаш зошто тоа не би важело и за амбасадор, која што е прилично ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Американско-талибанскиот мировен договор би можел да биде потпишан овој месец доколку талибанците го намалат насилството и со тоа се овозможи конечно ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Доколку би можел пратеник, министер, претседател да биде личност со двојно државјанство, тогаш зошто тоа не би важело и за амбасадор, која што е прилично ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Доколку би можел пратеник, министер, претседател да биде личност со двојно државјанство, тогаш зошто тоа не би важело и за амбасадор, која што е прилично ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Авганистанскиот претседател Ашраф Гани синоќа изјави дека американскиот државен секретар Мајк Помпео го информирал дека е „постигнат значаен напредок“ во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Најдоцна следниот месец, Катарците ќе го престават својот најнов стадион од низата кои ги подготвуваат за Светското првенство во 2022 година. Најавите велат ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Трет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Првично седницата на Комисијата беше најавена за петокот, па одложена за понеделникот, а вчера беше одложена за денеска. Своите платформи за дипломатски ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На седница на собраниската Комисија за надворешна политика денеска би требало, конечно, шест новоизбрани амбасадори да ги претстават своите платформи пред ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Tрет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Трет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Трет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 50 | | | веќе видена