Брајан

  во

  Од пораките кои денеска се презентираат на рочиштето за 27 април од телефонот на поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски може да се види како ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Од пораките кои денеска се презентираат на рочиштето за 27 април од телефонот на поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски може да се види како ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Од пораките кои денеска се презентираат на рочиштето за 27 април од телефонот на поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски може да се види како ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Додека пожарите во Калифорнија, во кои досега загинаа 31 лице, се уште горат, американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави своја теорија за ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Додека пожарите во Калифорнија, во кои досега загинаа 31 лице, се уште горат, американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави своја теорија за ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Ова првото најчесто е почесто, но сепак сето тоа зависи од пристапот до детето. Еден од начините е оставање на алармот и ли некој може да влезе во собата и да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Следната година се навршува точно половина век од моментот кога првиот човек стапна на Месечината. Со цел да го одбележат овој подвиг на човештвото, писателот ...
  сите 6 | | | веќе видена