Блатер

  во

  Откако германски „Шпигел“ ја почна кампањата против Кристијано Роналдо околу наводната афера со силување, повикувајќи се на документи од САД и од вонсудската ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино се најде во центарот на масовни откритија по истекување тајни информации од „Фудбал ликс“, објавени од германскиот весник ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино се најде во центарот на масовни откритија по истекување тајни информации од „Фудбал ликс“, објавени од германскиот весник ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино се најде во центарот на масовни откритија по истекување тајни информации од „Фудбал ликс“, објавени од германскиот весник ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино се најде во центарот на масовни откритија по истекување тајни информации од „Фудбал ликс“, објавени од германскиот весник ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино се најде во центарот на масовни откритија по истекување тајни информации од „Фудбал ликс“, објавени од германскиот весник ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Лучијано Моџи важи за еден од најтемните фудбалски ликови, главен во аферата која пред 12 години го потресе италијанскиот фудбал, аферата Калчополи, во која ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на ФИФА во автобиографијата изнесе скандалозни обвинувања околу доделувањето на домаќинството за Светското првенство во 2022, како и ...
  сите 4 | | | веќе видена