Билјана

  во

  Обилни врнежи од снег денеска ги зафатија планинските превои. Снегот одново ги “изненади“ од Maкедонија пат од каде веројатно не очекуваа дека снегот ќе го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Професорката Билјана Ванковска повика на масовно учество на денешниот протест. -Нека не ве плашат и одбиваат спиновите на провладините медиуми! Не е ова ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Обилни врнежи од снег денеска ги зафатија планинските превои. Снегот одново ги изненади од Maкедонија пат од каде веројатно не очекуваа дека снегот ќе го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Има обезбедено финансиски средства за обуките за невработени лица за Б, Ц и Д категорија за возачи, но ја чекаме одлуката на судот, изјави денеска директорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата во Предлог буџетот за наредната година издвои 1,1 милијарди денари за зголемување на вработливоста и поддршка на вработувањата во земјава, информира на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Има обезбедено финансиски средства за обуките за невработени лица за Б, Ц и Д категорија за возачи, но ја чекаме одлуката на судот, изјави денеска директорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Има обезбедено финансиски средства за обуките за невработени лица за Б, Ц и Д категорија за возачи, но ја чекаме одлуката на судот, изјави денеска директорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата во Предлог буџетот за наредната година издвои 1,1 милијарди денари за зголемување на вработливоста и поддршка на вработувањата во земјава, информира на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Има обезбедено финансиски средства за обуките за невработени лица за Б, Ц и Д категорија за возачи, но ја чекаме одлуката на судот, изјави денеска директорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерстката за труд и социјална политика, Мила Царовска, го презентира Оперативниот план за активни мерки и програми за вработување. „Идната година посебен ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Има обезбедено финансиски средства за обуките за невработени лица за Б, Ц и Д категорија за возачи, но ја чекаме одлуката на судот, изјави денеска директорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата во Предлог буџетот за наредната година издвои 1,1 милијарди денари за зголемување на вработливоста и поддршка на вработувањата во земјава, информира ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерстката за труд и социјална политика, Мила Царовска, го презентира Оперативниот план за активни мерки и програми за вработување.„Идната година посебен ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика, Кабинетот на вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, Агенцијата за вработување на РМ и другите вклучени ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата во Предлог буџетот за наредната година издвои 1,1 милијарди денари за зголемување на вработливоста и поддршка на вработувањата во земјава, информира ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата во Предлог буџетот за наредната година издвои 1,1 милијарди денари за зголемување на вработливоста и поддршка на вработувањата во земјава, информира ...
  сите 24 | | | веќе видена