Акциски

  во

  Владата на Република Македонија на денешната 76-та седница ги усвои протоколите што ги предложи Комисијата за заразни болести, а кои се однесуваат на работата ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 76-та седница ги усвои протоколите што ги предложи Комисијата за заразни болести, а кои се однесуваат на ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Владата денеска донесе и измени и дополнувања на протоколите за работа на кафулињата и на угостителските објекти за исхрана со кои се укинуваат ограничувањата ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Предвремените парламентарни избори ќе се одржат за помалку од 10 дена, а условите поради пандемијата секако ќе бидат исклучителни и ќе биде потребна поголема ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Уште три дена предизборната кампања, и „Можеме“ и „Обнова“ ветуваат по 15-ти јули доаѓаат најдобрите четири години И Христијан Мицкоски претседател на ВМРО – ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Предизборната кампања завршува на 12 јули во 24 часот кога и официјално почнува предизборниот молк, а дотогаш политичките партии и коалициите учесници во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Жените придонеле подеднакво во градењето на нашата држава и нашето општество – иако можеби никогаш не биле официјално вработени. Тоа се жени кои не одгледуваа, ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Жените придонеле подеднакво во градењето на нашата држава и нашето општество – иако можеби никогаш не биле официјално вработени, изјави Насер Зибери, ...
  сите 87 | | | веќе видена