Филмот „Ослободување на Скопје“ прикажан на фестивалот во Палм Спрингс

Играниот филм „Ослободување на Скопје”, во режија на Раде и Данило Шербеџија, бил прикажан на 28. Филмски фестивал во Палм Спрингс, Kалифорнија, како дел од програмата Awards Buzz Fest Foreign Language Film, соопшти продукцијата „Партизанс“. - Филмот имаше проекција на 9 јануари, а втората проекција ќе биде одржана на 11 јануари 2017 година во киното „Регал“. По првата проекција, филмот беше ...

⇐ DailyДневник ⇒