Стартап Македонија ги повикува сите стартапи во земјава да се регистрираат на првата дигитална платформа. App.startupmacedonia.mk e првата дигитална стартап ...
сите 9 | | | веќе видена

Последнава година Huawei работи заедно со ОН за постигнување на целите на светската организација за одржлив развој, а Huawei си постави за цел остварување ...
сите 9 | | | веќе видена

next