Патниците наскоро би можеле да стојат во авионите, доколку се реализираат желбите на авиокомпаниите кои имаат намера да купуваат седишта од италијанскиот ...
сите 3 | | | веќе видена

Бидејќи супервирусите стануваат се почести во светот, научниците очајнички се обидуваат да откријат начини за решавање на овој смртоносен проблем. Наместо обид ...
сите 2 | | | веќе видена

next