Сопствениците на мобилни телефони, практично сите ние, го знаат влијанието на ладното време на батеријата. Се чини дека сопствениците на електрични автомобили ...
сите 16 | | | веќе видена

И покрај силното противење на научната заедница, астрофизичарот Ави Лоеб, шеф на Одделението за астрономија на Унверзитетот Харвард продолжува да ја застапува ...
сите 3 | | | веќе видена

На платото во ТЦ „Лептокарија“ се одржа настанот наменет за промовирање на мобилната апликација за Општина Карпош. Станува збор за првата мобилна апликација за ...
сите 8 | | | веќе видена

next