Последната нова опција која ја донесува популарната навигациска апликација Google Maps во Соединетите Американски Држави е можноста за приказ на локацијата на ...
сите 8 | | | веќе видена

Килограмот и натаму ќе остане килограм, но ќе се промени неговата дефиниција. Килограмот како мерка за тежина оваа недела ќе претрпи измени, бидејќи научниците ...
сите 7 | | | веќе видена

Најновата вест поврзана со оваа тематика доаѓа од Париз и говори за скорото „бркање“ на автомобилите кои согоруваат нафта, оние постарите, од поширокото ...
сите 7 | | | веќе видена

next