Google Chrome не само што продолжува да биде најпопуларниот десктоп прелистувач, туку и го зголемува својот удел на пазарот секој месец, со што им отежнува на ...
сите 5 | | | веќе видена

Научниците традиционално веруваат дека комбинирањето на повеќе од двa лекови во борба против штетните бактерии доведува до незадоволителни резултати. Главната ...
сите 4 | | | веќе видена

next