Сваштарник

Доколку и вие го заклучувате вашиот мобилен телефон со Pin или Pattern, ризикувате да ја заборавите вашата шифра или шаблон и со тоа да си го заклучите ...
сите 3 | | | веќе видена

Ова е само обичен фармер од Јужна Америка но тајната која се крие позади неговиот живот е навистина неверојатна! Овој човек на прв поглед изгледа сосема ...
сите 2 | | | веќе видена

Околу консумирањето на јајца секогаш постои некаква неодумица и контраверзии. Додека едни тврдат дека се здрави, други предупредуваат дека се добра храна само ...
сите 20 | | | веќе видена

Куќните помошнички често доаѓаат во домот на клиентите, не знаејќи каква работа ги очекува. За Кара Симонс, тоа беше едно од најчудните искуства во нејзиниот ...
сите 2 | | | веќе видена

Италијанскиот сексолог Пиеро Лоренцони смета дека градите на жените можат да го назначат карактерот во иста мера како што може и астрологијата. Поделени се на ...
сите 6 | | | веќе видена

Астронаути од НАСА кои моменално престојуваат во Меѓународната вселенска станица решиле да си направат пица. Како што напишал италијанскиот астронаут Паоло ...
сите 8 | | | веќе видена

Кога една жена е во 20-тата недела од бременоста тоа значи дека половина од бременоста е завршена. Некои жени уште тогаш почнуваат да се спремаат за раѓање, ...
сите 3 | | | веќе видена

next