Сваштарник

Обичните смртници веројатно никогаш нема да го почувствуваат вкусот на ова чудо од сладолед кое се подготвува подолго од четири часови, но отприлика можат да ...
сите 8 | | | веќе видена

Се верува дека читањето на дланка може да ја предвиди вашата иднина. Некои луѓе кои читаат на дланка ја користат само доминантната рака, додека други кажуваат ...
сите 10 | | | веќе видена

Големите простории или така наречените датацентри во нив имаат 1000-ци компутери кои непрекинато работат, а со тоа и загреваат. За да може да работат на нив им ...
сите 5 | | | веќе видена

Џефри Мичел, пилот и ветеран од американските воздухопловни сили, мистериозно исчезна пред повеќе од четириесет години. Мичел сега е пронајден жив и здрав во ...
сите 6 | | | веќе видена

Луѓето кои вежбаат 70 минути, а потоа одат на масажа, имаат зголемана мускулна маса и намалено воспаление на мускулите, покажала мала студија спроведена во ...
сите 9 | | | веќе видена

Во нумерологијата постојат седум циклуси на личен успех кои континуирано се повторуваат секоја година. Секој циклус трае 52 дена, а за да видите што ви носи ...
сите 23 | | | веќе видена

next