Smart Portal

Во 1996 година авторот Chuck Palahniuk објавува расказ за средовечен човек кој го меле монотонијата на секојдневието и „grown-up problems” и како пробува да ...
| | веќе видена

Иако има уште неколку месеци до претставувањето на Galaxy S10, кој според информациите треба да дојде во три различни варијанти, уште од сега дознаваме дека ...
сите 23 | | | веќе видена

„Фудбалот е едноставна игра, 22-ца луѓе трчаат по топката 90 минути, а на крајот секогаш победуваат Германците“, тоа е познатата изјава на англиската фудбалска ...
сите 2 | | | веќе видена

Макпетрол АД ја информира јавноста дека фејсбук страната со име „Макпетрол Ултра“ не е официјална фејсбук страна на нашата компанија и нејзиниот креатор го ...
сите 4 | | | веќе видена

Windows 10, доколку го купите со нов компјутер, ќе дојде и со не толку мал број на инсталирани апликации од страна на производителот. Меѓутоа, производителите ...
сите 7 | | | веќе видена

Има нешто мистично во џезот! Кога го слушаш може да ти се допаѓа или не, но дефинитивно си оставен со генералнo чувство дека тој е дел од некаква праматерија. ...
сите 4 | | | веќе видена

next