Smart Portal

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Хонда ги додели наградите од финалното мастер коло, како и од четвртото мастер коло. На настанот свое учество ...
сите 20 | | | веќе видена

Како што беше најавено, тунелот кој поминува под Лос Анџелес, поточно во само еден дел одградот, а започнува во приградска населба, овој месец е завршен. Елон ...
сите 35 | | | веќе видена

Сообраќајните незгоди и трагедиите што секојдневно, во голем број, се случуваат на патиштата ширум земјава, како да не се доволни за да се разбуди свеста и ...
сите 36 | | | веќе видена

Две третини од средствата за комуникација се невербални,а изразите на нашите лица се тесно поврзани со нашите емоции. Замислете свет во кој не можете да ги ...
сите 22 | | | веќе видена

Слободно може да се каже дека војувањето не е воопшто тоа што било до пред само 30-50 години. Напредокот на технологијата кој се повеќе се зголемува, ...
сите 4 | | | веќе видена

Дали ви се има случено да додека гледате некоја серија или филм, сакате да вратите одредено време назад, од која и да е причина. Мене лично тоа ми се случува ...
сите 3 | | | веќе видена

Можеби не се работи за некоја голема нова функција, а истата веќе одамна е стандарден дел од апликациите за разговори, но сепак вреди да се истакне. Instagram ...
сите 4 | | | веќе видена

Уште една вест поврзана со Facebook и „непланиран“пристап до одредени информации за корисниците. Ова мислам дека веќе никого не изненадува, па се прифаќа како ...
сите 7 | | | веќе видена

Стартап компанијата Orbit Fab развива и ќе тестира систем којшто треба да овозможи надополнување на гориво потребно за сателитите, а во иднина и на другите ...
сите 12 | | | веќе видена

next